Gastenboek


Reactie plaatsen

Reacties

Simone Widdershoven
2 jaar geleden

Mooi schilderwerk geleverd in ons restaurant in Heerlen!
Gagik is een vakman en dat zie je ook terug in de werkzaamheden. Professioneel, zeer secuur en liet alles weer proper achter (daar kunnen vele nog een voorbeeld aan nemen). Wij zijn dan ook zeer blij met het resultaat en zullen gagik bij andere ook aanbevelen.

Dankjewel Gagik!

Mvg,

Simone en Joe

Gert
2 jaar geleden

Ik ben blij met Kakik. Omdat ik op korte termijn op hem kon rekenen, omdat hij zijn afspraken nakomt en omdat hij goed werk levert: "zoals hij het voor zichzelf ook zou doen". Hij is secuur en dat zie je. Complimenten ;-)

Esther
2 jaar geleden

Kakik heeft mooi schilderwerk verricht in onze woonkamer. Hij werkt heel netjes, houd je goed op de hoogte en komt zijn afspraken na. Hij is ook heel vriendelijk in de omgang. Veel dank voor het mooie werk!

Monique en Chris Derks
3 jaar geleden

Een topper. Hij heeft ons appartement geschilderd in Geleen. Plafond gesausd, muren geschilderd en de deuren gelakt. Het ziet er allemaal zeer strak uit. Hij kon meteen beginnen. Gagik werkt zeer nauwkeurig en ruimt alles netjes op. Ook als persoon vriendelijk en fijn in de omgang. We kunnen Gagik dan ook aan iedereen aanbevelen. Dus alleen maar lof voor Gagik.

Bianca Hamer
4 jaar geleden

We hadden een nieuw/oud huis gekocht, waar we de hele bovenverdieping van geverfd wilden hebben. Nadat Gagik is komen kijken, kon hij de volgende dag al beginnen! Lange dagen werken waren geen probleem voor hem. Hij heeft vooral veel de plafonds gesausd, tussen de houten balken. Verder muren en deuren geverfd. Dit alles tot onze tevredenheid.
Als mens is hij fijn in de omgang, we konden hem alles vragen en was tot alles bereid.
Mochten we nog een keer een verf klus hebben gaan we hem zeker weer benaderen!
Fam Hamer
Kessenich Belgiƫ

harrie van alphen
4 jaar geleden

Gagik heeft bij ons de kamer en deur geschilderd . Een wand in kleur opgezet en het resultaat was tot onze volle tevredenheid . Hij is enthousiast van zijn vak en bekwaam .Over paar maanden vragen we hem voor de overige kamers .

Pierre en Kitty
5 jaar geleden

Schilder en klussenbedrijf KG heeft nu bij ons twee keer gewerkt .De eerste keer de hardhouten kozijnen geverfd.En de tweede keer de woonkamer de muren en het plafond gewit .Hij is een vriendelijke hardwerkende vakman .Kunnen we zeker aanbevelen .

Shaun en Chayenne
5 jaar geleden

Voor onze nieuwe koopwoning hebben wij Schilder- en klussenbedrijf KG benaderd voor het uitvoeren van schilderwerk aan de binnenmuren en plafonds. Na een telefoontje met Gagik kon hij de dag erna al langskomen om een kijkje te nemen. De planning voor het schilderwerk is toen prima uiteengezet. Helaas moest het schilderwerk worden uitgevoerd op snikhete zomerdagen. Dit weerhield Gagik echter niet om zeer secuur en met veel vakmanschap zijn werk af te ronden; de vooraf aangegeven planning is toen ook gerealiseerd. Als persoon is Gagik zeer vriendelijk en betrouwbaar, hij denkt goed mee en werkt georganiseerd. Gagik heeft ons gedurende het werk netjes op de hoogte gehouden over de status.

Wij zijn erg blij met het schilderwerk dat is uitgevoerd en raden Schilder- en klussenbedrijf KG bij iedereen aan! De volgende schilderwerkzaamheden willen wij weer door Gagik laten uitvoeren.

Harold en Marielle
5 jaar geleden

Wij kunnen Gagik van Schilder en Klussenbedrijf KG bij iedereen aanbevelen. Gagik heeft bij ons diverse malen schilderwerk uitgevoerd en wij zijn uitermate tevreden over de geleverde werkzaamheden. Vakmanschap, secuur werken en betrouwbaarheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Corine
5 jaar geleden

Gagik van Schilder en Klussenbedrijf KG heeft zowel schilderwerk als elektrawerk bij ons uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden; hij denkt mee, werkt netjes en secuur. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Janssen
5 jaar geleden

Schilder - en Klussenbedrijf KG heeft al een paar keer bij ons een paar kamers geverfd. Dit bedrijf werd mij aanbevolen door iemand en ik zou het zelf ook absoluut aanbevelen aan anderen. De prijs werd duidelijk van tevoren afgesproken. Het afgeleverde werk was super en daarnaast werd alles heel netjes achtergelaten en was de schilder heel behulpzaam en professioneel. Top bedrijf waar ik zeker nog eens gebruik van zal maken. Ga zo door!

Erna Houwers
5 jaar geleden

Ik heb hele goede ervaringen met Schilder-en Klussenbedrijf KG. Er wordt vakwerk geleverd, van te voren is duidelijk hoeveel de kosten zijn, ik werd uitstekend geadviseerd over de stappen die genomen worden en de gebruikte materialen( deze laatste zijn eveneens van een uitstekende kwaliteit). Er wordt secuur gewerkt, netjes en alles wordt na afloop opgeruimd. Verder is de persoon een zeer vriendelijke, behulpzame en betrouwbare man, ik kan hem voor iedere klus van harte aanbevelen.

Francine Simons
5 jaar geleden

Mijn ervaring met het Schilder- en Klussenbedrijf KG is een zeer goede ervaring. Dit bedrijf heeft mijn hele huis van de zolder tot en met de kelder van binnen en buiten geschilderd en ik ben daar uitermate tevreden over. Ik krijg van veel mensen die het verfwerk bekijken ongevraagd het compliment dat het verfwerk er zo goed uitziet. Uiteraard vertel ik dan wie deze kwaliteit geleverd heeft tegen een aannemelijke prijs. Dit bedrijf neemt ook geen klussen aan waarvan zij denken dat zij dat niet kunnen, want zij willen niet dat mensen geld moeten betalen voor prutswerk. Zij zijn hier heel eerlijk in en beseffen heel goed dat iedereen moet werken om de kost te verdienen.